torstai 3. lokakuuta 2013

Yläkerran tilanne

Yläkerrassa näytti tältä pari vkoa sitten. Nyt on jo värejä seinissä ja maalattu toiseen kertaan, sekä kattopaneeleita alettu asentamaan. Myös lattia on ostettu. Päädyimme vaaleahkoon laminaattiin. Mutta nyt siis pari kuvaa yläkerrasta:

Tässä on aula ja porrasaukko näkyy oikealla. Ovet mitkä näkyy, menee tyttöjen huoneisiin.
Aula jää väritykseltään vaaleaksi. Huoneisiin tulee tehosteseinät.


Aulasta vähän eri suunnalta. Vasemmalla oleva ovi johtaa wc/ suihkutilaan.
Sanokaapa muuten millaiset valaisimet aulaan hankkisi? Sinne on vedetty jo ledi-valoille piuhat,
mutta en tiedä tuleeko liian arvokkaaksi laittaa aulaan niin kalliita useita valoja?! Toisaalta kovin roikkuviakaan ei välttämättä? mielipiteitä...


Aulaa toisesta suunnasta. Leveä oviaukko johtaa isoon makuuhuoneeseen, johon ehkä muutamme me ja sitten tuleva masu-asukki...

Hitaasti se etenee kun miehellä jää ehkä 1-2 iltaa/ päivää viikossa aikaa tehdä vinttiä oman työnsä ohella. Ahkerasti se on kuitenkin siellä yrittänyt olla - minusta ei ole paljon ollut apua.. vielä käyn omissa töissäni tämän viikon- huomisen jälkeen koittaa syysloma ja äitiysloma! :)

2 kommenttia:

  1. jos aula on läpikulkupaikka, eikä siellä oleskella, ei varmaan näteintä lamppua siihen. meillä on yksi roikkuva, mikä näkyykin alakertaan ikkunasta. sitten yläkerran käytävällä on upotettuja lamppuja, mitä on myös alakerran käytävällä ja keittiössä. niistä tykkään tosi paljon.
    loppusuorat teillä yläkerran kans, ja alkaa olla mahakodinkin kanssa.

    VastaaPoista
  2. siitä se pikku-hilijaa valmistuu ja komialta näyttää :D

    VastaaPoista