torstai 17. lokakuuta 2013

Matto



Ikealla viimeksi otin kärryyn tämän maton. Aloin kuitenkin empiä ja pudotin sen jossakin vaiheessa kärrystä. Ajatus tästä matosta ei kuitenkaan ole jättänyt rauhaan ja nyt kun bongasin maton tori.fi:stä, piti tarttua luuriin. 
Nyt se on olohuoneessa. Mutta ehkä sittenkin tulen viemään sen sitten yläkertaan meidän makkariin, vaikka ihan kiva kai tossakin - vaikka mies sanoi ettei ole niin hänen makuun... ;)
Mitäs tykkäätte?Kivasti raikastaa ilmettä, vai tekeekö migreenin?;)


Ja tätähän se on arki ;)
Lapset piirtelee ja leikkii kaikkein mieluiten olohuoneessa.
Muuttuuko tilanne yläkerran valmistumisen myötä?!
Ehkä ainakin osaksi vähentää lelujen kuskaamista olohuoneeseen...


3 kommenttia:

  1. Tuo on hieno matto. Ei niin pientä kuviota, että silmät väsyis. Onko tuo villantapaista?
    Meilläkin täysin matot ostamatta. kaipais jo olkkariin jotain isompaa mattoa. Matot meillä virkkaamiani...
    Mä tykkään että lasten leikit on olohuone.tai keittiössä. yks päivä huutelin tyttöjä ja ne vastas että askarrellaan täällä meidän huoneessa. Ai siellä, ettekö enää askartelekaan keittiössä.
    Niistä pääsee osalliseks ku ne siinä ympärillä.

    VastaaPoista
  2. Päivi: Aivan ohutta ja matalaa nukkaa on tuo matto. helppo imuroida ja näyttäis ettei siihen kovin tartukkaan mikään. Kyllä meilläki lapset saa asua ja olla, mut ihan aina en jaksa, et lelut on joka paikassa. Herttaistahan se ois, mut haluan kuitenki pitää jonkinlaista "järjestystä" :)

    VastaaPoista
  3. Hieno matto, onko tuossa sitä vihreää reunassa, onko neliön/suorakaiteen muotonen? Varmaan totuttelua vaatii, jos aiemmin on ollu yksväriset matot.

    Kyllä meillä lelut pysyy nykysin kirjastohuoneessa ja yläkerrassa. Askartelut oli ennen keittiön pöydällä ja se (onneksi) loppui, kun ostettiin tytöille pöytä ihan sitä varten. Nyt ne askartelee yläkerrassa ja siellä saa olla tavarat ja lelutkin kokoajan levällään.

    VastaaPoista