maanantai 16. syyskuuta 2013

maanantain mietteitä





Tässä talossahan on nykyään myös piano. Siitä kuvia lisää myöhemmin. Musta, vanha ja korkea - sitä mitä kauan olen metsästänytkin.

Tähän taloon löytyi myös pitkään metsästämäni artekin penkki. Se on nyt jo tosin autotallissa vailla hiontaa ja maalausta. On kulunut jo niin keltaiseksi, etten tykkää siitä sellaisenaan. Penkin paikka tulee olemaan eteisessä..

Omatekemät hampurilaiset ovat maistuneet viimeaikoina. Kuvassa olevassa yksilössä tosin on kaupasta ostetut sämpylät, mutta pihvit sentään omaa käsialaa ;)

On niin toden tylsä maanantai ja näyttääpä kuvatkin olevan vähän epäselviä- vai onko mulle tulossa migreeni.

Elämä on kuitenkin arkisen leppoista, korvia "huumaava" meteli on myös se, mikä tulee tuolta yläkerrasta ukkokullan tehdessä viimeisiä pakkelointeja ennen lopullisia maalipintoja. Jes, ehkä tälläviikolla päästään kuvaamaan tuota yläkertaakin. Siitä lisää myöhemmin.

7 kommenttia:

  1. hieno piano. oottako soitellut?
    jopa minäkin olen alannut haaveilemaan pianosta.

    VastaaPoista
  2. meillä vaalea piano,joka soi joka päivä tyttösten hentojen sormien alla...

    VastaaPoista
  3. Päivi: Jonku verran tytöt soitteli alussa innokkaasti, nykyään lähinnä E soittelee ja opettelee... ja minä nyt pimputtelen aina silloin tällöin ulkomuistista.. nuotteja kun ei oo vielä juuri mitään.. enkä kyllä niistä hirveästi ymmärräkään...
    Suvi: tytöille mielekäs harrastus :) Kiva kun löysit blogiini, tervetuloa vaan!

    VastaaPoista
  4. Kiva että löysin tänne, metsolan kautta :) Pami kuulosti niin tututulta :) jään innolla seuraamaan sun kauniin kotisi tunnelmia ja varmasti väliin kommntoinkin.

    VastaaPoista
  5. Mulla samainen Artekin penkki etsinnässä ja totta eteiseen tulis meilläkin.Minkä väriseksi aiot maalata penkin? Mukavia soittohetkiä sinne!

    VastaaPoista
  6. kiitos kommentoijille! Ride: mä vielä seilaan tuon penkin suhteen mustan ja valkoisen välillä..... mut voipi olla että päädyn mustaan, koska seinä minkä eteen penkki tulisi, tulee todennäköisesti pysymään valkoisena.. :)

    VastaaPoista