lauantai 14. syyskuuta 2013

voihan väri!

Nyt on yläkerrassa se tilanne, että täytyis valita maalien värit. Huh huh, sanon minä. Aikaisemmin ajattelin, että helppo nakki, valkoista joka paikkaan, johonkin vähän harmaata ja lasten huoneisiin yhdet sävyseinät. Nyt kun sitten pitäisi valita, en osaakaan päättää. Puntaroin eri vaihtoehtojen välillä. Tytöiltä kun kysyy, haluavat he tietysti vaaleanpunaista, punaista, pinkkiä tai keltaista. Joku lilakin olisi ihana. Voi että ja minähän sitten kans tykkään....  Uuh.. en ollut ehkä ihan ajatellut pinkkejä.... Mutta lapsillehan ne huoneet oikeasti tulee... sehän se olis tärkeintä... Ja sitten että mikä sävy! niitäkin kun riittää....  Enkä osaa päättää tulisiko tyttöjen huoneista hempeän pastellinen ja tyttömäinen, vai kirkkailla ja voimakkailla väreillä varustettu. Huomioon pitää ottaa myös se, että kyllästyä ei sovi kovin äkkiä - meillä kun pensselit ei sitten sudi kovin tiuhaan tahtiin...  saisi siis useamman vuoden seiniä katella.... mutta täytyy vielä pohtia... maanantaina haetaan värit... onhan tässä pari päivää aikaa miettiä ja toki sekin vaikuttaa mitä ukkokulta on mieltä..



4 kommenttia:

  1. Voiski laittaa sillä "ekalla päähänpistolla " tai vahvimmin kiinnostavalla rennosti vaan, ajatellen että suditaan sitten vuoden tai kahden päästä uusi väri päälle. mutta kun ei se mene kuiteskaan nii, meilläkään.

    VastaaPoista
  2. Ihan rehellistä punasta ei ainakaan makuuhuoneisiin suositella isolle seinäpinnalle. Väriä saa aikaan tekstiileillä ja yksistään leluilla, siksi itse en laittaisi kovin värikästä. Siinä onkin puntaroiminen. Miten musta tuntuu, että pastellisävyt ei taida olla sun sävyjä, mutta lapset kait niistä tykkää?!

    VastaaPoista
  3. Joo kun kokemuksesta tiedän, ettei maalaushommia kovin tiuhaan tehdä... tosin... pakkohan se sitten on jos niikseen tulee... katsotaan mihin päädytään.. Rehellisen punaisen olen viivannut jo yli, samoin lilat ja pinkit... jäljelle jää keltainen tai hento vaalean vaaleanpunainen...

    VastaaPoista
  4. siinäpä pähkinä purtavaksi ja ku vielä sekin,ett väri voi näyttääkin sit luonnossa aivan muuta mitä paletilla..mies maalailee työkseen kaapistojen ovia ja monet kerrat ovat asiakkaat pettyneet ku väri ei ollutkaan sitä mitä ehkä mielessään ajatteli..
    Meillä on maalattu kerman-keltaisella,lempeä ja rauhallinen väri :)

    VastaaPoista